Ιστορικό εκτύπωσης και επανεκτυπώσεις
Κρατήστε τοπικό ιστορικό εκτύπωσης και επανεκτυπώστε επιλεγμένες ετικέτες από αποθηκευμένο περιεχόμενο εξόδου με Pro.
Σε Mac, iPhone και iPad, το Pro καταγράφει προετοιμασμένη έξοδο που παραδίδεται στο σύστημα εκτύπωσης και επανεκτυπώνει επιλεγμένες ετικέτες από αποθηκευμένο περιεχόμενο. Το ιστορικό είναι τοπικό, απενεργοποιείται ή διαγράφεται και δεν επιβεβαιώνει το φυσικό αποτέλεσμα.
Η δωρεάν έκδοση υποστηρίζει έως τρεις αποθηκευμένες ετικέτες και 20 ανά εργασία. Το Pro είναι εφάπαξ αγορά εντός εφαρμογής· τα τεχνικά όρια ποσότητας και αποθήκευσης εξακολουθούν να ισχύουν.
Τι μπορείτε να κάνετε.
Επανεκτυπώστε επιλεγμένες ετικέτες όταν έχει αποθηκευτεί το περιεχόμενο εξόδου τους.
Η καταγραφή είναι ενεργή από προεπιλογή με Pro και μπορεί να απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να διαγράψετε το τοπικό ιστορικό.
Το ιστορικό περιορίζεται σε 200 εργασίες και 50 MiB, με έως 10 MiB ανά καταχώριση. Πολύ μεγάλες εργασίες ενδέχεται να κρατούν μόνο μεταδεδομένα.
Βήμα προς βήμα.
- 01 Ανοίξτε το τοπικό ιστορικό εκτύπωσης.
- 02 Επιλέξτε μια εργασία με αποθηκευμένο περιεχόμενο εξόδου και τις ετικέτες που θα επανεκτυπωθούν.
- 03 Ελέγξτε την επανεκτύπωση πριν την παράδοση στο σύστημα εκτύπωσης.
Καλό να γνωρίζετε.
Όχι. Η επανεκτύπωση απαιτεί αποθηκευμένο περιεχόμενο εξόδου. Πολύ μεγάλες καταχωρίσεις μπορεί να περιέχουν μόνο μεταδεδομένα και δεν επανεκτυπώνονται.
Όχι. Καταγράφει την προετοιμασμένη έξοδο που παραδόθηκε στο σύστημα εκτύπωσης, όχι επιβεβαίωση του φυσικού αποτελέσματος.